Bar Crawl: обмін барменами та розіграш ящика ігристого вина

Перший Bar Crawl відбудеться у Чернівцях

Barfly

Аліна Лісненко

Беріть участь у Bar Crawl та отримайте приємний сюрприз від власників чернівецьких барів

Минулого року бармени з Канапи та 28/33 вперше обмінялися барними стійками. Так канапські бармени працювали у 28/33, а бармени з 28/33 у Канапі. Гості те й робили, що ходили між цими барами та приділяли увагу обом закладам.

Власникам барів неабияк приємно згадувати цю історію тож цього року вони пішли далі і оголошують про перший чернівецький Bar Crawl.

Odoo CMS - велика картинка

Отже, вже цієї неділі Barbarabar, 28/33 та бар Шипучка обміняються барменами і в кожному з цих барів працюватимуть представники кожного з них. Цього вечора в Bar Crawl меню на три бари буде тільки 9 коктейлів. Кожен бармен готуватиме 1 свій коктейль.

Odoo CMS - велика картинка

Ну а походи між закладами бари підтримають приємним сюрпризом. Цього вечора кожному гостю роздаватимуть сертифікати. У ці сертифікати потрібно буде вклеювати стікери з коктейлями. Задача власника сертифікату зібрати 9 стікерів з різними коктейлями. Сертифікат не персональний і його можна заповнювати на компанію. А в середу після бурхливих вихідних розіграють серед заповнених сертифікатів декілька малих призів (3 призи по 2 кокетйлі) та один головний приз - ящик ігристого вина. Також буде розіграно ще один приз серед барменів. Тут усе просто: той хто продасть найбільше своїх коктейлів той і виграє, тож якщо маєте улюбленця серед них - підтримуйте його.

Odoo CMS - велика картинка

Bar Crawl відбудеться 10-го червня до 01:00.

Детальніше про свято можете дізнатись в барах:

Бар Шипучка - вул. Заньковецької, 1

Бар Barbarabar speak easy - вул. Заньковецької, 27

Бар 28/33 - вул. 28 червня, 33

Схожі публікації