Сплануйте свої культурні вихідні з оглядом подій у Києві від Weche

Афіша подій на 24-25 березня

Події

Аліна Лісненко
 
 

Тебе ніколи тут не було

Жанр: кримінал, трилер, драма

У головних ролях: Хоакін Фенікс, Катерина Самсонов, Алессандро Нівола

Режисер: Лінн Ремсі

Головний герой фільму – колишній військовий та агент ФБР Джо (Хоакін Фенікс). Він страждає від посттравматичного синдрому та залежний від знеболювальних препаратів. Відомий політик звертається до нього аби той знайшов його зниклу доньку Ніну (Катерина Самсонов). Дівчинка-підліток опиняється у борделі для малолітніх дівчат. Для Джо з його досвідом не стало проблемою витягти Ніну з цього місця. Але з’ясовується, що за цим цинічним бізнесом стоять дуже впливові люди, самотужки боротися з якими нікому не під силу.

Коли: з 22 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

 
 

Пасажир

Жанр: трилер, драма, кримінал

У головних ролях: Віра Фарміга, Ліам Нісон, Джонатан Бенкс, Патрік Вілсон, Сем Ніл

Режисер: Хауме Кольет-Серра

Життя страхового агента Майкла (Ліам Нісон) благополучне та розмірене. Щодня він їде на роботу по одному й тому самому маршруту. У поїзді поряд із ним одного разу сідає Джоанна (Віра Фарміга) – дивна жінка, що пропонує взяти участь у соціальному експерименті. Нагорода за незначну допомогу складе 75 тисяч доларів. З кожною хвилиною стає зрозумілішим, що ця безглузда афера призведе до непоправних наслідків. Нажаль, ані змінити правила, ані вийти з гри Майкл вже не може. Тож все що йому лишається – спробувати вийти з потягу.

Коли: з 22 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

 
 

Тихоокеанський рубіж: Повстання

Жанр: фантастика, бойовик

У головних ролях: Скотт Іствуд, Джон Боєга, Адріа Архона, Чарлі Дей, Цзин Тянь, Рінко Кікуті, Нік Тарабей, Іванна Сахно

Режисер: Стівен С. ДеНайт

Від великої битви між людьми та кайдзю минуло 10 років. Монстри з глибин океану більше не дошкуляють людям, проте роботи над створенням удосконалених єгерів не припинялися. І не даремно, бо кайдзю знову виходять на поверхню. Очолити спротив та стати пілотом кращого з єгерів зможе лише Джейк Пентекост (Джон Боєга) – син Стекера, який керував загоном пілотів єгерів десять років тому.

Коли: з 22 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

Odoo CMS - велика картинка

Тінь сонця

Тінь Сонця зіграє великий сольний концерт в рамках ювілейного туру «15 років на сцені». Дійсно, в останній день зими в далекому 2003 році команда зіграла перший концерт в повному складі, що стало своєрідним другим днем народження групи, адже тоді Тінь Сонця більше нагадували студійний проект. Саме з цього часу команда стала помітним явищем спочатку київської сцени, а дещо пізніше - добре відомими по всій Україні. У програмі, крім улюблених хітів, можна буде почути незабутні «ретро-композиції», а також новітні пісні.

Де: Atlas

Коли: 24 березня 2018, 19:00

Вхід: 200-600 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Still in The Woods

24 березня в Будинку Архітектора прозвучать яскраві, світлі і дивно багатогранні хіти від берлінської четвірки Still in The Woods! Музика володарів European Young Artists 'Jazz Award з першої ж хвилини оселиться у вашому серці! Незвичайний ліризм і світла енергетика їхніх пісень заслуговують вашої уваги точно так же, як і буйство мелодійних відтінків і незвичайних виконавських прийомів, серед яких особливо улюблені музикантами несподівані зміни ритмів. Навіть критики не поспішають знаходити вади в мелодіях Still in The Woods. Їх просто немає! Вокал Anna Hauss, в ліризмі якого можна потонути, часто порівнюють з виконанням Нори Джонс. А віртуозне рух рук Robert Wienröder по клавішах фортепіано багатьом нагадує раннього Чіка Коріа.

Де: Будинок архітектора

Коли: 24 березня, 19:00

Вхід: 250-600 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Великий Stand Up у кінотеатрі

Stand Up комедія - це завжди смішна, життєва історія, в якій кожен впізнає себе, своїх близьких, друзів і сміється над навколишнім світом. По суті, Stand Up - це невеликий комедійний фільм, де сценарій заснований тільки на реальних подіях. Де ж найкраще показати цей фільм? Звичайно ж, в кінотеатрі! Ми знову зустрічаємося з любителями комедії в атмосферному залі «Кінопанорами», де всі ми станемо частиною особливого стендап-вечора. Тут немає місця банальностям, тільки справжній Stand Up з коміками, які не раз продемонстрували потужність і глибину своєї комедії!

Де: кінотеатр “Кінопанорама”

Коли: 25 березня, 20:00

Вхід: 200-250 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Кураж Базар China Start

Китайський старт - це 400 обраних продавців мотлоху і нового житла, китайського і не дуже, божевільні інстаплейси, абсолютно новий фуд-корт (НЕ бамбуковими паростками єдиними!), Діджей-плейс імені Панди Кунг-фу, інклюзивна дитяча зона «Діснейленд» з бебі-баром і активностями для всіх, конкурси, які почнуться ще в черзі за квитками, і, звичайно ж, дракон.

Де: Арт-завод “Платформа”

Коли: 24 - 25 березня, 11:00

Вхід: 75 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Красуня і чудовисько

Жанр: Старовинна французька казка

Автор: Шарль Перро

Режисер: Ірина Пастущак

Давним-давно в чудовому замку жив молодий, прекрасний принц. Він мав усе, чого тільки міг побажати, але був злий і самозакоханий. Одного разу в замок прийшла стара жебрачка і попросила притулку в обмін на одну червону троянду. Але він не пустив стару, оскільки її вигляд викликав у нього огиду. Стара виявилась могутньою чаклункою і перетворила його на страшне Чудовисько. Чари розсіються, якщо він зустріне справжнє кохання перш, ніж опаде останній пелюсток троянди. Йшли роки… І він втратив надію. Але одного вечора до замку потрапив неочікуваний гість…

Де: Молодий Театр

Коли: 25 березня, 12:00

Вхід: 40-80 гривень

Джерела:

http://molodyytheatre.com/repertoire/krasunya-i-chudovysko 

https://concert.ua/uk/eventpage/kurazh-bazar-china-start 

https://concert.ua/uk/eventpage/marco-concert-still-in-the-woods 

Схожі публікації