Куди піти на вихідні у Києві?

Афіша подій на 3-4 березня

Події

Дмитро Сидоренко

Очікувати дива набагато приємніше, загорнувшись у теплу ковдру і посьрбуючи гарячий чай. Та незважаючи на сніговий водевіль, зима залишається чарівною і неймовірно атмосферною порою. Тож витратьте резерв позитивних емоцій на культурну вилазку зими.

Odoo CMS - велика картинка

Один в каное

Гурт Один в каное презентує свій новий альбом. Нестандартна історія гурту демонструє, як музика, що відмовилась від атрибутів та стереотипів вітчизняного музичного бачення, знаходить свого слухача та збирає повні зали прихильників.

Нове музичне звучання, тексти, як досвід та філософський підхід до усього уже звучать за зачиненими дверима.

Де: Жовтневий палац

Коли: 3 березня, 19:00

Вхід: 350-800 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Lords of the Sound. Marvel vs. DC COMICS

Приголомшлива музична подія для кіно- та меломанів! Симфонічний оркестр Lords of the Sound представить свою нову програму: MARVEL vs DC Comics. Симфонічний оркестр, хор, спецефекти та грандіозна музика супергероїв зіллються в єдиній шоу-програмі: MARVEL vs DC Comics. Marvel та DC - два титани, найголовніші гравці індустрії коміксів. Колись комікси вважалися забавою для дітей. Потім вони стали віддушиною для гіків та знавців-колекціонерів, утворивши повноцінну субкультуру. Але тепер на багатобюджетні екранізації історій про супергероїв зі всесвітів Marvel та DC «підсаджені» сотні мільйонів людей по всьому світу. І окрім використання найновіших спецефектів, технологій, графіки, залучення зіркового акторського складу, неабияку роль в цій справі відведено музиці. Захист людства від злодіїв, прибульців та жертв невдалих експериментів був би неможливий в тиші.

Де: Палац Спорту

Коли: 3 березня, 18:00

Вхід: 200-1000 гривень

Odoo CMS - велика картинка

The Stand Up. Квартирник

Абсолютно новий формат забезпечує максимально камерну обстановку, як у розміщенні глядачів, так і у матеріалі від коміків. Артисти з нетерпінням чекали початку березня, щоб протестувати дебютну манеру виступу і неймовірну атмосферу.

Де: Attic Space

Коли: 4 березня, 20:00

Вхід: 150 гривень

 
 

Червоний горобець

Жанр: шпигунський трилер

В головних ролях: Дженніфер Лоуренс, Джоел Едгертон, Маттіас Шонартс, Джеремі Айронс, Мері-Луіз Паркер, Шарлотта Ремпл

Режисер: Френсіс Лоуренс

Головна героїня фільму – прима Большого театру в Москві Домініка Єгорова (Дженніфер Лоуренс). Окрім очевидної для усіх балетної діяльності, вона є офіцером російської розвідки. Дівчині дають чергове завдання – спокусити та вивести на чисту воду Натаніеля Неша (Джоел Едгертон), агента ЦРУ. Та замість того, щоб холоднокровно виконати свою роботу, Домініка закохується. Стосунки між розвідниками загрожують безпеці обох країн.

Коли: з 1 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

 
 

Погоня за ураганом

Жанр: бойовик

У головних ролях: Тобі Кеббелл, Меггі Грейс, Райан Квантен, Ралф Айнесон, Мелісса Болона, Бен Кросс

Режисер: Роб Коен

На узбережжя Америки стрімко насувається ураган небувалої сили. Група злочинців планує скористатися катаклізмом, аби здійснити пограбування банку. Це мало би стати ідеальним прикриттям та ідеальним зметенням слідів, адже охороняти банк під час негоди нікому. Поліції у евакуйованому місті немає. Є лише метеоролог Уіл (Тобі Кеббелл) і агент казначейства Кейсі (Меггі Грейс). І просто так полишити свій пост вони не планують. Захищаючи гроші, вони знайдуть ще одного брата по зброї. Кілька сотень мільйонів доларів так легко злодіям не дістануться. Негода внесе свої корективи у плани як грабіжників, так і тих, хто вирішив захищати гроші.

Коли: з 1 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

Odoo CMS - велика картинка

Варіації життя. Автор

Жанр: Два одноактних балети

Автор: Анна Герус

Режисер: Анна Герус

Спільна ініціатива першого в Україні проектного театру сучасного танцю Ukrainian Dance Theater і Молодого театру! Довгоочікуваний експеримент, де визнані в усьому світі танцювальні техніки синтезуються з новими тенденціями в мистецтві. Це різноманіття жанру та пошук нових засобів виразності! Засновниця Ukrainian Dance Theater, талановитий хореограф та прима театру «Київ Модерн-балет» Анна Герус знайомить глядачів з сучасними стилями та течіями – від неокласики до physical theatre. Театр представляє танець як самостійне мистецтво. «Танець – могутній спосіб комунікації, і ми прагнемо говорити з публікою спільною мовою сприйняття. Ukrainian Dance Theater – це прогресивний простір, де реалізується наше бачення еволюції танцю та театрального мистецтва», – розповідає Анна Герус. Варіації життя Одноактний балет на музику композиторів Альфреда Шнітке, Генрі Перселла, Олафура Арнальдса, Стівена Андерсона, Макса Ріхтера. Вірші – Марина Цвєтаєва. Прем'єра – 25 квітня 2017 Автор Сучасний балет на 1 дію на музику Cygni Vox, Йогана Йоганссона, The Caretaker, Зої Кітінг, Шарля Трене, Джулії Кент, Exist Strategy.

Коли: 3 березня, 19:00   

Де: Молодий театр

Вхід: 100-500 гривень 

Odoo CMS - велика картинка

Handmade-Expo

Захід для: професійних майстрів і творців-початківців; власників та співробітників магазинів товарів для рукоділля, творчості, сувенірів, подарунків, етновиробів; шанувальників авторських та дизайнерських речей; бажаючих здивувати рідних, близьких, коханих або колег надзвичайними подарунками; закупівельників, організаторів спільних покупок і всіх, кому цікава сфера art & hobby. Навіщо: придбати та ознайомиться з максимально повним спектром товарів і матеріалів для всіх сучасних і традиційних видів рукоділля, творчого хобі та дитячої творчості. Понад 400 торгових марок від головних виробників і дистриб'юторів зі всієї України та інших країн. Рукотворні вироби важливо побачити на власні очі, помацати, поспілкуватися з майстром. Ви познайомитеся з майстрами та дизайнерами і зможете вибрати з величезного розмаїття авторських, ексклюзивних робіт - етноодяг, дизайнерський одяг і аксесуари, прикраси, іграшки, сувеніри, оригінальні подарунки, декор та багато інших неповторних виробів. - Ви зможете знайти свій напрямок творчості, надихнутися, розвинути свої творчі здібності та навчитися створювати красиві речі своїми руками. - Відвідати майстер-класи для дорослих і дітей, професійних хендмейдерів та новачків. Стати учасником програми навчальних семінарів "Хобі як бізнес" по просуванню бренду від бізнес-консультантів та успішних творців власних брендів.

Де: Міжнародний виставковий центр

Коли: 3 березня, 10:00-18:00

Вхід: безкоштовно

Джерела:

http://handmade-expo.com.ua/ 

http://molodyytheatre.com/repertoire/variaciyi-zhyttya-avtor 

https://concert.ua/uk/eventpage/lords-of-the-sound-marvel-vs-dc

https://concert.ua/uk/eventpage/odin-v-kanoe

Схожі публікації