Чернівецький гурт RIZNI ЛЮДИ випустив нову пісню

Weche.info поспілкувались із фронтвумен гурту Ніною Шовою

Про головне

Аліна Лісненко

Чернівецький рок-гурт RIZNI ЛЮДИ випустив нову пісню "Зустрінемось"

Послухати пісню можна за посиланням.

Гурт RIZNI ЛЮДИ складається із 3 осіб: барабанщик Влад, клавішник Назар та вокалістка Ніна. 

Фронтвумен Ніна Шова розповіла Weche.info, з чого усе починалося, як пишеться музика гурту RIZNI ЛЮДИ та про найближчі виступи.  

Все розпочалося з ідеї створити джазовий вечір у Чернівцях, на сольному концерті чудової співачки Тетяни Настасічук. Ідея була настільки шаленою, що не було відомо, чим вона закінчиться. Її придумав друг Олександр, і вже потім разом із Тетяною ми почали активно шукати музикантів та проводити репетиції. Ми ніколи не могли подумати, що за досить короткий період зберуться усі музиканти. Джазовий вечір на одній сцені зібрав 11 музикантів. Були повністю усі інструменти: від скрипки до саксофону, бас гітари, гітари та 4-ох вокалісток.

Зала виступу була повністю забита, доходило до того, що люди не мали де сісти, їм доводилося стояти. Після цього ми вирішили стати колективом. 

Odoo CMS - велика картинка

На сьогоднішній день автором музики та текстів є наш клавішник Назар разом із Владом, а його неймовірний музичний смак та кругозір створюють чудові та шалені речі, які варті уваги!  

Odoo CMS - велика картинка

Щоби презентувати пісні, які на сьогоднішній день опубліковані в інтернеті, ми працювали плідно і прискіпливо. Кожна пісня цікава та унікальна, з різним підтекстом та власне значенням. Щоби описати пісню "Зустрінемось" потрібно повністю відчути все те, що в середині. Мені не просто розповідати про цю пісню, оскільки вона має для кожного з нас своє значення, певний підтекст, для когось вона бажання знову зустрітися з минулим, для когось приємні спогади, для когось кохання, яке досі гріє душу.

Ми працюємо над альбомом, але точно сказати чи ця пісня - частина майбутнього альбому, не можемо. Сьогоднішні пісні це презентація нашої діяльності, це новий цікавий формат музики, який вартий уваги!

Odoo CMS - велика картинка

Зараз ми активно проводимо репетиції і готуємось до виступів, планів багато. Єдине можемо повідомити, що знову плануємо виступити на День Вуличної Музики.

А далі пропонуємо слідкувати за нашою сторінкою у соціальній мережі. А там інформації багацько.

Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації