Фотозвіт другого дня Meridian Czernowitz 2016

Чим відзначився другий день літературного фестивалю - у фотозвіті weche

Про головне

Аліна Лісненко

Другий день міжнародного поетичного фестивалю Merodoan Czernowitz 2016 став надзвичайно насиченим та цікавим. Ранок розпочався з поетичних читань Пауля Целана у виконанні Марка Бєлорусця та Петра Рихла у целанівському дворику.

Вже у літературному центрі Целана Олександр Ройтбурд представив свої графічні роботи до книжки "Тамплієри" Сергія Жадана. Трансляції подій можна переглянути за посиланням. 

На презентації книжок дитячого арт-видавництва "Чорні вівці" Сергій Жадан почастував публіку віршами, які написав для своєї доньки Марії, а Андрій Тужиков уривком із підліткового роману "Ще одна цегла в стіні". 

Фото Максима Козменка.

 Публічна дискусія на тему "Письменник і політика" була неабияк палкою. Участь у ній взяли Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Катя Петровська та Ігор Померанцев.

Кульмінацією фестивалю стала презентація книжки Сергія Жадана "Тамплієри" у Костелі Пречистого Серця Ісуса. Організатори зуміли створити таємничу та казкову атмосферу, яка на довго запам'ятається глядачам.  

Нагадаємо, що літературні зустрічі з фестивалю Meridian Czernowitz можна переглядати, не виходячи з дому. На сторінці weche у Facebook ми транслюємо найцікавіші події онлайн. 

Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації