У Шевченківському суді відбувся перехресний допит по справі майстра лісу Миколи Мороза (ВІДЕО)

Адвокати обвинуваченого допитали лісничого Верхньо-Петрівецького лісництва Миколу Костюка в якості свідка

Про головне

Аліна Лісненко

Суддя відхилив питання адвокатів до Миколи Костюка щодо масових перевірок у Сторожинецькому лісгоспі. 

Микола мороз - майстер лісу Верхньо-Петрівецького лісництва, якого рік тому правоохоронці затримали "на гарячому". Тоді приватний підприємець вручив Морозу 45 тисяч помічених гривень ніби-то за вирішення питання на аукціоні, де розігруються лісоматеріали. 

Сам Микола Мороз запевняє, акція була спланована, адже він вже не перший день веде активну боротьбу у системі та разом з іншими активістами викриває незаконні рубки та корупційні схеми в лісовій галузі. Тому його підставили. 

Про це журналістам "Стоп Корупції" Микола Мороз розказав у сюжеті за посиланням.

30. 08. 2016 в Шевченківському районному суді міста Чернівці відбувся перехресний допит по цій справі. Коли адвокати обвинуваченого спитали в лісничого Верхньо-Петрівецького лісництва Миколи Костюка про відкриті кримінальні провадження по факту порушень, які виявили правоохоронці у Сторожинецькому лісгоспі. Прокурор потерпілої сторони заперечив, а суддя зняв це питання.

 
 

Микола Мороз впевнений, що саме лісничий Микола Костюк "тримає зуб" на нього, адже він був його начальником та саме по його роботі Мороз висвітлював порушення та звертався до правоохоронців.

Нагадаємо, в Сторожинецькому ліспоспі та на приватних пилорамах поліція разом із працівниками СБУ вже місяць проводить перевірку та виявляють масові порушення. Деталі за посиланням. 

Схожі публікації