На Буковині у вагонах із транзитним лісом знайшли контрабандні цигарки

У лісоматеріалах знайшли понад 3500 пачок сигарет

Про головне

Аліна Лісненко

7 траня прикордонники та працівники митниці виявили контрабанду цигарок, які намагалися переправити через кордон в Румунію, приховавши в конструктивних особливостях кількох вагонів

Близько 11:00 години ранку на залізничному пункті пропуску «Вадул-Сірет» спільною оглядовою групою в ході перевірки вагонів потяга, що слідував за маршрутом Чернівці-Вікшани (Румунія), в шести вагонах були виявлені схованки із тютюновими виробами, повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Акцизна марка України дає підстави стверджувати, що незаконно переміщувані тютюнові вироби приховано від митного контролю у рамах шести вагонів уже на території України, ймовірно безпосередньо на залізничній станції «Вадул-Сірет».

Блоки із цигарками були огорнуті в чорний поліетилен та ретельно приховані під вагонами, що прямували за кордон.

На даний момент працівниками пункту пропуску виявлено понад 3,5 тисячі пачок сигарет марки «Rothmans» вітчизняного виробництва. За попередніми даними вартість товару близько 7 тисяч гривень. Митниками запроваджено справу про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Фото прес-служби Чернівецького прикордонного загону

Схожі публікації