На Франківщині впав кран вагою 60 тон: є загиблі

Кран впав на вантажівку з людьми

Про головне

Ярина Боринець

На Франківщині, у приміському селі Хриплин баштовий кран впав на грузовик з людьми

Як повідомляє місцеве видання "Кореспондент", подія трапилася на залізничному підприємтсві.

У кабіні вантажівки знаходилося дві людини. Внаслідок падіння обоє загинули, а кабіну сплющило під вагою 60 тон. Станом на 11:00 загиблі все ще знаходилися всередині. Як повідомляє Петро Василик, начальник оперативно-координаційного центру обласного ДСНС, у кузові грузовика було ще сім осіб - зараз з ними працюють психологи, люди не постраждали.

"Кран впав на автомобіль підрядника. В кабіні був водій і пасажир, а ще 7 людей – в кузові. З ними спілкуються психологи. Люди були шоковані і дякували Богу що кран не впав на кузов".

Петро Василик, начальник оперативно-координаційного центру обласного ДСНС

Ярослав Лучко, начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень, розповів, що у таких випадках сім'ям загиблих передбачена компенсація.

"Через сильний вітер зірвало кран, його протягнуло 30 метрів. В кабіні знаходилися працівники Стрийського відділення, які мали отримати інструменти і поїхати на роботу. Це працівники зі стрийського відділення. Кран тут завжди стояв. Залізниця – це зона підвищеної небезпеки, тому у таких випадках завжди є відшкодування родичам загиблих".

Ярослав Лучко, начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації