Віра Китайгородська презентувала автобіографічний роман "Обличчям до стіни"

Книга, яка розпочалася не з прекрасної історії

Про головне

Юліанна Віщак

26 червня у Центрі культури "Вернісаж" відбулася презентація автобіографічного роману Віри Китайгородської "Обличчям до стіни"

На презентації говорили про сімейні цінності та кохання, про підтримку та зраду, про несправедливість та нескореність системі.

На презентацію завітало чимало поціновувачів літератури, друзі, колеги та родичі письменниці. Зустріч модерувала донька авторки Леся Воронюк, яка розповіла про те, чому цей роман побачив світ, чому так важливо не мовчати. 

"Ми не думали, що ця книга побачить світ і мама писала просто, аби не забути, щоб воно не загубилося… Це дуже інтимні та відверті тексти. І, коли ти пишеш щось для себе і для своїх, ти не боїшся називати кожного своїм іменем". 

Леся Воронюк, донька авторки

Odoo CMS - велика картинка

Головний редактор видавничого дому "БукРек" Максим Максимець наголосив, що з такою книгою не соромно йти на Шевченківську премію та говорити, що ми – справжні українці. 

Odoo CMS - велика картинка

Письменниця розповіла як почала писати книжку та чому все ж таки вирішила її оприлюднити.

"Прокинувшися вранці та опам’ятавшись, я вирішила, що треба щось робити. А що робити? Треба, напевно, щось записувати. Бо це мій єдиний порятунок, те, що я можу робити, бо іншого не можу". 

Віра Китайгородська, авторка книги

На завершення презентації письменниця заінтригувала присутніх, зачитавши уривок із своєї книги.

"Ця книжка для того, щоби ми не боялися називати імена опонентів та героїв". 

Віра Китайгородська, авторка книги

Odoo CMS - велика картинка

Трансляцію події дивіться за посиланням.

Фото Юліанни Віщак

Схожі публікації