Про урбанізм Маяковського, море та життя з тараканом

У Лабораторії культури відбувся літературний вечір

Про головне

Альона Швадченко

21 квітня у дворику Українського народного дому відбувся літературний вечір, де читали свої та чужі вірші, прозу, грали на музикальних інструментах та просто насолоджувались атмосферою творчості

Захід відвідало близько тридцяти людей, а це значно менше, ніж у попередні рази. Втім були й такі, що з’явилися вперше. Відвідувачі мали нагоду безкоштовно випити сидр та сік.

Вірші читали на різну тематику, але наскрізною темою було кохання. Читали про урбанізм Маяковського, жартівливо названий «пубертатний період» Єсеніна, описували море та навіть власну нову квартиру із ключовими словами: «Ми були вдвох — я і таракан». 

Odoo CMS - велика картинка

За годину після початку заходу почався дощ. Якийсь час деякі сиділи з парасолями, деякі — без, тож другу частину літературника перемістили у приміщення.

Одним із відвідувачів заходу був Іван Киселиця, літературний критик та поет. Він також взяв участь в літературному вечері.

"Що таке Біблія? Біблія складається із 66 книг, за 6 днів Бог створив Землю, на сьомий відпочивав. Від нуля до тридцяти шести додайте всі цифри і у вас вийде 666 — рулетка".   

Іван Киселиця, поет

Odoo CMS - велика картинка

У кінці заходу організатори запропонували написати побажання або своє враження від побаченого та почутого, після чого відбулось неформальне спілкування. 

Трансляцію події можна переглянути за посиланням.

Фото Альони Швадченко 

Схожі публікації