Очільник поліції Миколаївщини Мороз пішов із посади

Юрій Мороз очолював упраління національної поліції у Миколаївській області з серпня 2016 року

Про головне

Буняк Тетяна

Начальник головного управління національної поліції Миколаївської області Юрій Мороз більше не очолює управління поліції в регіоні

Про це повідомляє "Громадське" зі слів речниці ГУ НП в Миколаївській області Олени Бережної.

"Так, Юрій Леонідович тепер працюватиме радником голови національної поліції України, ми ж очікуємо нового очільника, хто ним буде поки що невідомо, наказу ще не було".

Олена Бережна, речниця ГУ НП в Миколаївській області

За словами речниці, така зміна посади не пов'язана з розслідування самогубства Владислава Волошина Вона зазначила, що Морозу запропонували нову роботу і він погодився — відтепер він працюватиме радником голови Національної поліції.

Юрій Мороз очолював упраління національної поліції у Миколаївській області з серпня 2016 року. Після самогубства Героя України Владислава Волошина активісти наголошували на можливій необ’єктивності розслідування трагедії, через те, що Юрій Мороз у 2012-2013 працював на посаді віце-президента з питань безпеки «Авант Банку» під керівництвом нинішнього голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка.

У квітні Мороз звернувся до вищекеруючих органів поліції з проханням передати справу до іншого територіального підрозділу, відповіді не отримав. Після його звільнення розслідування справи самогубства Владислава Волошина досі лишається в компетентності поліції Миколаївщини.

Джерело фото

Схожі публікації