У Рівненській області ліквідували канал постачання псевдоефедриновмісних таблеток

Переміщення контрабандного товару відбувалось з Польщі та Словаччини

Про головне

Ірина Капуш

На Рівненщині викрито та припинено діяльність групи, яка налагодила канал контрабандного переміщення в Україну псевдоефедриновмісних пігулок

У рамках досудового розслідування встановлена причетність до справи 3 осіб – жителів Рівненської та Волинської областей, пише "IA ZIK".

Зазначається, що березні 2018 року співробітники управління Служби безпеки в Рівненській області затримали одного із кур’єрів в пункті пропуску "Ужгород" під час спроби переміщення з-за кордону великої партії прекурсорів – 28 тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину.

Була проведена спецоперація, погоджена із прокуратурою області, внаслідок чого затримано на території Рівненщини інших двох спільників під час отримання чергової партії прекурсорів. З'ясувалось, що пігулки надходили з Польщі та Словаччини.

За погодженням із процесуальним прокурором трьом фігурантам кримінального провадження вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за звинуваченням "контрабанда прекурсорів в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб".

Джерело ілюстрації

Схожі публікації