Працівники СБУ та прикордонники затримали на Буковині п'ятьох контрабандистів

Правоохоронці затримали 5 осіб, які намагалися переправити 60 пакунків цигарок

Про головне

Аліна Лісненко

Як повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону, вчора по обіді, в рамках проведення спеціальної операції «Кордон-2016», спільною міжвідомчою групою з числа прикордонників Чернівецького загону та співробітників СБУ області було затримано 5 мешканців Глибоцького району віком від 24 до 41 року та два транспортні засоби, якими порушники доправили контрафактну продукцію близь державного кордону. 
Володіючи випереджувальною інформацією щодо можливого здійснення протиправної діяльності на кордоні, правоохоронці влаштували засідку, щоб затримати чоловіків «на гарячому». Порушники не очікували такого розвитку подій та зрозуміли, що втеча буде марною.

Пізніше затриманих осіб, транспортні засоби та тютюнові вироби доставлено до відділу прикордонної служби «Черепківка». На чоловіків складено адміністративно-процесуальні документи, які в подальшому будуть передані до суду. Після перерахунку вилучених сигарет, їх у кількості більше 27 тисяч пачок разом із транспортними засобами передали представникам ДФС у Чернівецькій області.

Схожі публікації