У родичів екс-регіонала Єфремова знайшли 33 мільйони швейцарських франків за кордоном

Колишній депутат має майно на території ЛНР

Про головне

Ярина Боринець

Представник прокуратури впевнений, що гроші на рахунках невістки і сина Єфремова мають незаконне походження

За словами прокурора, майно екс-регіонала в "ЛНР" перебуває під охороною бойовиків, передає DW

На рахунках родичів колишнього народного депутата України від Партії регіонів Олександра Єфремова розміщено 33 мільйони швейцарських франків. Про це у п'ятницю, 17 листопада, заявив прокурор під час слухань у справі Єфремова у Старобільському районному суді Луганської області.

"Під час досудового розслідування встановлено, що в невістки і сина Єфремова Олександра Сергійовича на банківських рахунках, які оформлені на іноземне підприємство у Швейцарській конфедерації, перебуває 33 мільйони щвейцарських франків".

представник Генеральної прокуратури

Крім того, прокурор наголосив, що Єфремов має майно на території самопроголошеної "Луганської народної республіки", що не тільки не розграбоване, а й перебуває під охороною бойовиків.

Посилаючись на матеріальний стан Єфремова, що дозволяє йому виїхати за кордон та ухилитись від слідства, а також можливістю Єфремова тиснути на свідків та погрожувати їм, сторона обвинувачення попросила суд продовжити утримання під вартою Єфремова ще на 60 діб. Як повідомлялось, раніше суд продовжив арешт Єфремова до 21 листопада.

Джерело фото

Схожі публікації