Навальний опублікував передвиборчу програму

Опозиціонер хоче підняти мінімальну зарплатню росіян до 25 000 рублів

Про головне

Ярина Боринець

Опозиціонер Олексій Навальний, який рік тому оголосив про плани брати участь в президентських виборах 2018 року, опублікував свою передвиборчу програму

У ролику, випущеному з нагоди публікації програми, Навальний розповів про основні її пункти: встановлення мінімальної зарплати у 25 тисяч рублів, зниженні іпотечної ставки з 11% до 2% і збільшення видатків на охорону здоров'я та освіту в два рази.

Про це повідомляє Meduza.

Ці реформи Навальний має намір фінансувати за рахунок боротьби з корупцією, скорочення витрат на чиновників і субсидій державним корпораціям. Дохідну частину бюджету він хоче збільшити за рахунок підвищення податків у газовій галузі і дивідендів від держкомпаній.

"Витрати на оборону ми не скорочуємо, але міняємо структуру так, аби більше надходило на зарплатню. Це дасть нам можливість створити контрактну армію".

Олексій Навальний, російський опозиціонер

Олексій Навальний в грудні 2016 року оголосив про плани балотуватися в президенти Росії і з тих пір веде активну кампанію з поїздками по країні; його прихильники відкрили штаби в десятках російських міст. Центрвиборчком каже, що не зареєструє його як кандидата через судимість. Навальний каже, що в цьому випадку «не визнає» вибори і буде закликати до їх бойкоту.
Джерело фото

Схожі публікації