На суд щодо справи Авакова молодшого Кива привів молодиків у камуфляжі

Кива стверджує, що вони прийшли "для контролю дій суду"

Про головне

Ярина Боринець

Ілля Кива, екс-радник глави МВС, прийшов з молодиками у камуфляжі до Солом'янського суду

Тут сьогодні обиратимуть запобіжний захід для сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, якого підозрюють у справі "рюкзаків Авакова".

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Facebook сторінку Іллі Киви.

"Тут сьогодні, у Солом'янському суді, ми будемо вимагати і наполягати на правовій оцінці дій сина міністра внутрішніх справ, щоби зняти раз і назавжди всі припущення довкола цієї надуманої проблеми".

Ілля Кива, екс-радник міністра МВС

Кива наголосив, що молодики, які прийшли разом з ним - громадяни, які мають право контролю правових і законних дій у будь-якій державній організації.

"Ми добровольці, хто добровільно пішов на фронт у 14 році. Я вчора чув, що сюди зігнали тітушок, ми не тітушки, ми громадяни, і в нас є право контролю правових і законних дій у будь-якій державній організації. Ми будемо тут, і будемо добиватися правового розгляду корумпованої української системи".

Ілля Кива, екс-радник міністра МВС

Він переконаний, що ситуація з "рюкзаками Авакова" з'явилася, бо для багатьох Аваков "дуже незручна людина зі своєю чіткою проукраїнською позицією".

"Якщо ця справа насправді не матиме того підтексту, який має, тоді ми будемо шукати, хто замовник цієї брудної ситуації… За кожним ми прийдемо, питання тільки у часі. Той хто сьогодні грає на послабленні обороноздатності нашої країни,рано чи пізно у його двері ми постукаємо. Питання присутності нас знялося".

Ілля Кива, екс-радник міністра МВС

Джерело фото

Схожі публікації