У Києві вночі горів будинок з переселенцями

Сам через цей будинок посварились Коханівський і Качмала

Про головне

Аліна Лісненко

У Києві вночі горів будинок, де мешкали переселенці та колишні учасники української воєнної операції на Донбасі

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на Державну службу надзвичайних ситуацій.

За даними служби, йдеться про 3-поверхову будівлю на вулиці Обухівській, 60, що у Святошинському районі столиці, на першому поверсі якої жили 35 людей.

На місце події негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю вогнеборці встановили, що горить покрівля площею 300 квадратних метрів. О 05:58 пожежу локалізували, а о 06:38 – ліквідували. Ліквідація пожежі ускладнювалось відсутністю справних пожежних гідрантів біля житлового будинку, а у найближчих пожежних гідрантах, які знаходилися за 600 м був відсутній достатній тиск води. Тож, рятувальникам, аби загасити вогонь, доводилося здійснювати постійний підвіз води, зазначається у повідомленні.

За інформацією ДСНС, ніхто не постраждав.

Раніше Радіо Свобода повідомляло про те, що наприкінці червня, будинок за цією адресою був об’єктом скандалу між переселенцями, яких підтримує лідер «Добровольчого руху ОУН» Микола Коханівський, і бійцями батальйону «Одін» під керівництвом Руслана Качмали. До цього, як мінімум, більше року їм вдавалося жити відносно мирно – тільки сварилися через оплату рахунків за електроенергію та розподілу приміщень.

20 жовтня під час конфлікту біля станції київського метро "Академмістечко" лідер "Добровольчого руху ОУН" Микола Коханівський поранив з травматичного пістолета Руслана Кочмалу (позивний "Рем").

23 жовтня по цій справі відбувся суд.  

Підпишіться на наші сторінки у Facebook та Twitter, будьте в курсі головних подій України та світу.

Джерело фото

Схожі публікації