ДТП у Харкові: є інформація про стан потерпілих

У найважчому стані - одна із сестер

Про головне

Ярина Боринець

У харківських лікарнях залишаються шестеро постраждалих у ДТП за участю Олени Зайцевої

У найтяжчому стані перебуває одна із сестер. Зараз вона лікується в міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це повідомляє Уніан.

Галина Сіроштан, в.о. начальника Головного управління охорони здоров'я Харківської ОДА, яка сьогодні виступила на брифінгу, повідомила, що в обласній клінічній лікарні залишаються двоє пацієнтів, у тому числі вагітна постраждала, у міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги – четверо пацієнтів.

"Щодо стану здоров'я, то є позитивна динаміка абсолютно у всіх постраждалих, але в найважчому стані перебуває одна із сестер, яка лікується в міський клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги".

Галина Сіроштан, в. о. начальника Головного управління охорони здоров'я Харківської ОДА

За словами Галини Сіроштан, медики щоденно по декілька разів проводять консиліуми, які дозволяють слідкувати за станом здоров'я пацієнтів та давати глибокий аналіз тим обстеженням, які проводяться протягом доби.

Сьогодні проведуть черговий консиліум щодо стану вагітної постраждалої, яка досі залишається у стані медикаментозного сну. Наразі загрози передчасних пологів немає.

"Консиліум спеціалістів все-таки сьогодні наполягає на тому, що вагітна повинна знаходитися в медикаментозному сні. Як довго це буде, будемо слідкувати за параметрами її здоров'я. І сподіваємося, що нам ще підкажуть провідні фахівці із київських вишів".

Галина Сіроштан, в. о. начальника Головного управління охорони здоров'я Харківської ОДА

Як стало відомо раніше, водій Volkswagen озвучив свою позицію щодо ДТП у Харкові.

Джерело фото

Схожі публікації