ДТП у Харкові: сім'ям постраждалих і загиблих виплатять матеріальну допомогу

Також міська влада бере на себе витрати на лікування і похорони

Про головне

Ярина Боринець

Із міського бюджету Харкова будуть виділені кошти на матеріальну допомогу та виплати на похорон загблих у ДТП 18 жовтня

Сім'ї загиблих і потерпілі в ДТП в Харкові отримають по 20 тисяч гривень матеріальної допомоги

Міська влада Харкова виплатить сім'ям загиблих і постраждалим в ДТП, яке сталося в середу в центрі Харкова, по 20 тис. грн матеріальної допомоги, повідомив заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

"Ми візьмемо витрати на похорон на себе. Крім того, сім'ям загиблих буде виплачено матеріальну допомогу в розмірі 20 тис. Грн. Що стосується постраждалих, ми візьмемо на себе всі витрати на лікування, на забезпечення медикаментами постраждалих людей, і буде виділена матеріальна допомога кожному 20 тис. грн"

Ігор Терехов, заступник міського голови Харкова

Він також повідомив, що зараз комунальні служби ведуть роботи з відновлення світлофора на перехресті, де сталася аварія. За словами І.Терехова, до кінця дня світлофор знову буде працювати.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", місце смертельного ДТП вже прибрано - немає ні слідів крові, ні уламків автомобілів. Люди несуть квіти на місце загибелі пішоходів.

Як повідомлялося раніше, 18 жовтня у Харкові в результаті ДТП автомобіль Lexus вилетів на тротуар вул.Сумська та скоїв наїзд на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці (4 дівчини і молодий чоловік), інші були доставлені в медустанови.

У мережі з'явилося відео зіткнення автівок у Харкові

Джерело фото

Схожі публікації