На Одещині 19-річний хлопець зґвалтував дівчинку-односельчанку і кинув у лісі

Наразі потерпіла госпіталізована і перебуває під наглядом лікарів

Про головне

Ярина Боринець

Увечері 26 лютого 11-річна жителька одного з сіл Балтського району пішла з дому і не повернулася, а під ранок дитину знайшли в лісосмузі за кілька кілометрів

Як повідомили в обласному управлінні поліції виданню "Таймер", про зникнення дівчинки розповіла її бабуся. За її словами, внучка гостювала у неї, а о 16:00 пішла до батьків, які живуть в тому ж селі. По тривозі були підняті поліцейські не тільки Балтського, а й сусідніх районів Одеської області. Крім того, до пошуків підключилися місцеві мисливці, які обстежили околиці села.

"О 4:00 дівчинку в напівпритомному стані і зі слідами обмороження кінцівок виявили в лісосмузі на відстані 6-7 кілометрів від населеного пункту. Неповнолітня розповіла, що піддалася сексуальному насильству з боку одного з місцевих жителів. Так, за словами дитини, 19-річний односельчанин згвалтував її і залишив в лісі на морозі. Потім дівчинка всю ніч бродила в пошуках дороги додому".

Нацполіція

Наразі потерпіла госпіталізована і перебуває під наглядом лікарів, які назвали стан дитини стабільним. Що ж стосується насильника, то він переховувався на території сусіднього району, де його і зловили.

Джерело фото

Схожі публікації