Турчинов назвав відповідальних за вибухи в Калинівці

За вибухи в Калинівці несе відповідальність і начальник генштабу ЗСУ

Про головне

Яна Вичавка

Відповідальність за пожежу на складах боєприпасів в Калинівці несе вся вертикаль керівництва оборони країни, починаючи від начальника Генерального штабу Збройних сил України

Про це повідомляє 5 канал.  

"Країні завдано найбільшого удару з початку війни - удар по нашій обороні, нашій обороноздатності... Це відповідальність, починаючи від начальника Генштабу по всій вертикалі тих, хто відповідає за оборону нашої країни. Ми продемонстрували, що здатні захистити наші стратегічні арсенали. І тому виникає питання якості захисту нашої країни. І поки у нас не будуть відповідати найвищі посадові особи, які не виконують якісно свої функції, ми будемо постійно вважати наші втрати і наші збитки". 

Турчинов

Турчинов зазначив, що після пожежі на складах біля Сватове були зроблені відповідні висновки, а РНБО, Кабінет міністрів України і Міністерство оборони прийняли відповідні рішення.

"На превеликий жаль, більшість з них не були виконані. І ми маємо такі наслідки. І за невиконання цих доручень треба відповідати і посадами, і в правовому полі. Потрібно мати і відповідальність, і мужність відповідати за те, що ти не здатен зробити".

Турчинов

Джерело фото

Схожі публікації