119 столичних шкіл закрили на карантин

Це третина шкіл усіх форм власності

Про головне

Аліна Лісненко

У Києві закрили 119 шкіл на карантин

Про це на брифінгу повідомила директорка Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, передає "Укрінформ".

"На ранок понеділка було закрито, за рішенням педагогічних колективів, 119 шкіл у м. Києві. Цей процес змінний, ми підходимо індивідуально. В 23 школах повністю повернулися до навчання. Там епідситуація покращилася". 

Олена Фіданян, директорка Депаратменту освіти і науки

Вона зазначила, що рішення про закриття шкіл приймаються педагогічними радами залежно від епідемічної ситуації в окремих класах, школах. Всього в Києві 434 школи комунальної власності та понад 40 шкіл приватної форми власності. Загалом навчання призупинено в 30% шкіл усіх форм власності.

Фіданян наголосила, що з моменту введення в дію попереджувальних заходів проти кору в дошкільних та шкільних закладах освіти проводяться профілактичні дії, пише видання.

У свою чергу голова Департаменту охорони здоров'я КМДА Валентина Гінзбург зазначила, що профілактика поширюваності захворювання на ГРВІ та грип передусім полягає у вакцинації, дотриманні санітарних умов - провітрювання та вологого прибирання, у разі захворювання потрібно залишатися вдома та викликати лікаря, йдеться у повідомленні.

Джерело фото

Схожі публікації