Бариста з Південної Кореї дивує фанів кавовим мистецтвом

Кожен напій корейця – мініатюра відомої картини

Про головне

Оксана Чорна

Бариста Лі Кан-бен  підняв кавове мистецтво на новий рівень, відтворюючи у центральній кав'ярні Сеулу відомі полотна на пінці напоїв

Крихітними кистями та ложками двадцятишестирічний Лі створює копії "Зоряної ночі" Вінсента ван Гога і "Крику" Едварда Мюнча. Замість фарб художник малює густим кремом з різними барвниками, передає Reuters.

Результат клопіткої 15-хвилинної процедури – це чашка холодної кави, яка вартує 10 тисяч вон (8,71 долара) та тисячі шанувальників, які насолоджуються мистецтвом Лі у кафе та в Інтернеті.

"Якось я намалював "Зоряну ніч", і вона виглядала, наче картина, що висить у нас в кафе. Після цього багато відвідувачів почали замовляти таку каву. Мене часто просять намалювати на пінці улюблені картини". 

 Лі Кан-бен, бариста

У своєму аккаунті в Instagram хлопець часто публікує фото та відео так званого "крем-арту". Лі говорить, що ніколи не вчився малювати. Він почав готувати каву в 17 під час обов'язкової військової служби, і йому це так сподобалось, що хлопець одразу купив кавову машину і відкрив своє перше кафе для друзів-солдатів у військовому таборі біля кордону з Південною Кореєю.

Відвідувачі в захваті від мистецтва Лі, яке коливається від складних картин до відтворення персонажів мультфільмів Діснея, таких як Аладдін і Бембі.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації