"Мені залишилося жити всього 10 хвилин" - Джим Керрі обурений помилковою ракетною тривогою на Гаваях

Жителів Гаваїв попередили про ракетний удар, тому що черговий переплутав пункти меню

Про головне

Ярина Боринець

Вранці 13 січня за місцевим часом жителі Гавайських островів отримали на свої телефони повідомлення про те, що до Гаваїв направляється балістична ракета і їм необхідно терміново шукати укриття

Через кілька хвилин місцеві чиновники повідомили, що тривога була помилковою.

Зокрема, свідком ракетної тривоги став Джим Керрі, який розповів, що для нього це стало справжньою психічною загрозою, повідомляє "УНІАН".

"Я прокинувся сьогодні вранці на Гаваях і зрозумів, що жити мені залишилося 10 хвилин. Це була помилкова тривога, але справжня психічна загроза. Якщо ми дозволимо цьому Гоморі (президенту США Дональду Трампу) і його корумпованому республіканському конгресу продовжувати відчужувати світ, ми прийдемо до таких страждань, яких і уявити не можемо".

Джим Керрі

Влада штату Гаваї розповіла, чому жителі острова отримали помилкове попередження про ракетний удар. Черговий служби оповіщення, приймаючи зміну, повинен був перевірити роботу системи відправки ракетної тривоги. Але замість перевірки він випадково клікнув на сусідній пункт меню. Після цього система видала попередження, що буде відправлено даний повідомлення. Черговий натиснув "Так".

Джерело фото


Схожі публікації