Мати Чернівецького прокурора їздить на Porsche - Наші Гроші

Журналісти дослідили декларацію прокурора Павла Огродюка

Про головне

Аліна Лісненко

Марія Мазепа із міста Вижниці Чернівецької області у червні 2014 купила Porsche Panamera 2013 року випуску з об’ємом двигуна 2997

Про це «Нашим грошам» стало відомо з витягу транспортного реєстру МВС.

Марія Мазепа – журналіст районної газети, яка не має бізнесу. Також вона – матір начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Чернівецької області Павла Огродюка. Про це журналістам стало відомо зі сторінки самої Марії Мазепи в соціальній мережі «Одноклассники».

Odoo CMS - велика картинка

За кілька місяців після купівлі Porsche, у вересні 2014 Марія Мазепа купила ділянку в с. Чагор Чернівецької області, де вже зведений будинок, йдеться у повідомленні.

Odoo CMS - велика картинка

На сестру прокурора Павла Огродюка Оксану Огродюк у 2011 році реєструвався котедж площею 243 кв м. та 0,1 га землі під ним у с. Романків Київської області. Це – закрите котеджне містечко «Сонячна долина». У березні 2017 такий же будинок неподалік Огродюк купив Андрій Пасішник – перший заступник гендиректора «Укртранснафти», по якому САП веде кримінальне провадження за переписку з міністром економіки «Я від Кононенка».

Оксана Огродюк бізнесу не має, у своєму профілі в соціальній мережі Facebook вказала, що раніше працювала юристом, 2009 року закінчила КНУ ім. Т. Шевченка; розлучена.

В декларації прокурора Павла Огродюка за 2016 рік згаданої автівки та будинку немає. Прокурор лише вказав, що безоплатно користується 35-метровою квартирою сестри Оксани Огродюк у Чернівцях. Заробітна платня Павла Огродюка за рік – 179 тис. грн.

Джерело фото

Схожі публікації