У Чернівцях проведуть заняття із правил дорожнього руху для велосипедистів

Навчання відбудеться 17 травня у велошколі

Про головне

Аліна Лісненко

17 червня у Чернівцях у велошколі відбудеться заняття з правил дорожнього руху для велосипедистів та безпечної їзди по місту

Заняття розпочнеться об 11:00 за адресою вул. Якоба фон Петровича,2 (Український народний дім). Для практичної частини заняття потрібно мати велосипед.

У червні планується тільки одне заняття з ПДР, а вже у липні всі бажаючі матимуть можливість зареєструватись на три заняття велошколи.

Навчання в школі розраховане як для новачків, які не вміють їздити на велосипеді, так і для велосипедистів, які бажають навчитися безпечно їздити вулицями міста. Слухачі школи зможуть навчитися їздити на велосипеді, дізнатись більше про будову, вибір та догляд за велосипедом, велоодяг, як і чим повинен бути обладнаний велосипед, як правильно їздити містом, навчатимуть опановувати правила дорожнього руху та основи безпечної їзди велосипедом у місті, а також надавати першу домедичну допомогу.

Всі заняття у велошколі є безкоштовними. Школа організована ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» спільно з магазином «BikeCenter», Управлінням Патрульної Поліції у м. Чернівцях та Товариством Червоного Хреста України.

Для участі у занятті з ПДР (17 червня) потрібно заповнити заявку за посиланням до 16 червня 15:00.

Для участі у липневих заняттях потрібно заповнити заявку тут до 1 липня 15:00.

До участі у велошколі запрошуються особи віком від 16 років.

Схожі публікації