Куди піти, кого послухати та що подивитися наступного тижня у Чернівцях

Головне задоволення від зими можна отримати сидячи вдома і не тільки

Про головне

Николай Гелич
Цього тижня чернівчани зможуть подивитись другий та головний фільм Джима Джармуша, а також відвідати декілька цікавих концертів. 

Odoo CMS - велика картинка

 Кіно

«Патерсон»

Найкраща картина американського генія за останні роки – поетична та мінімалістична комедія про водія автобуса, який пише вірші, його дівчину, та їх бульдога. «Патерсон» –це тиждень життя водія автобуса. В назві фільму фігурує  прізвище головного героя, та назва міста. Патерсон справді існує в штаті Нью-Джерсі, ми перевірили. Кожний момент у кадрі перетворюється на справжню пригоду. Нехай це сімейний обід, прогулянка з собакою, чи суботній похід у кіно. Заради Джармуша і в кіно можна піти.

Коли: з 16 лютого

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

Odoo CMS - велика картинка

«Оселя зла: фінальна битва»

Якщо зазвичай режисери фільмів, які екранізують комп’ютерні ігри намагаються додати переконливих характерів та сюжетні повороти (майже щоразу безуспішно), то Пол Андерсон працює за протилежним принципом. Його ціль – зняти стрічку, яка буде максимально схожа на гру. Остання частина, колись справді моторошного кіно, нарешті виходить у прокат, та дає можливість чернівчанам запитати себе «Що взагалі відбувається?», адже шоста частина «Оселі зла» саме така. Фільм сподобається хіба що фанатам гри, зомбі та Міли Йовович. А також шанувальникам попередніх частин.

 Коли: з 16 лютого

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

Odoo CMS - велика картинка

 Концерти

«Sasha Boole: Благодійний вечір»

Голос Буля, давно знайомий чернівчанам, пролунає на цей раз у стінах Літературного целанівського центру. Аристократичний та хриплий рик звідкілясь зі штату Кентуккі повертається до Чернівців. Європейські та українські критики в один голос називаються його найцікавішим та талановитим кантрі-виконавцем сьогодення. У його піснях чітко відображені пригоди та подорожі. Хіба ж не привід вийти з дому та завітати до целанівського центру? Виручені кошти з концерту підуть на реставрацію Костелу Пречистого Серця Ісуса.

Коли: 18 лютого о 19:00

Де: Літературний целанівський центр

Квитки: Вартість благодійного внеску від 50 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Вірогідність того, що у вас є справжні друзі, неймовірно мала інакше чому ви проводите вихідні самотньо? У цьому випадку розповідаємо вам про два фільми, які швидко вас підбадьорять. Одна картина про зародження саєнтології, а інша про баскетбольну команду анімаційних героїв з 90-х.

Фільм «Майстер»

Окрім історії зародження саєнтології, ця картина – перший фільм за участю Хоакіна Фенікса після великого мок'юментарі «Я все ще тут».  Переглянувши це кіно можна задуматись над створенням власного релігійного культу, або продовженням вже існуючого.

Odoo CMS - велика картинка

Фільм «Космічний джем»

Один із головних фільмів дитинства не має до космосу практично ніякого відношення, та попри те в ньому є Майкл Джордан  та багато дивного баскетболу. І Біл Мюррей! Дивитись цей фільм можна самому, він одразу поставить вас на ноги. У великій компанії ще краще, додати сюди ще дурнуваті коментарі друзів і вийде ідеальне проведення часу.

Якщо жодна з цих подій не надихнула вас вийти з дому, а фільми не пробудили у вас хоча б краплю бажання їх переглянути, то в нас є ще дещо.

Odoo CMS - велика картинка

Новий альбом Браяна Іно Apollo «Atmospheres & Soundtracks»

Вам дуже пощастило, якщо у ванній кімнаті є вікно. Тоді можна набрати ванну, виключити світло та лежати у теплій воді, дивлячись у темряву за вікном, а якщо пощастить, то спостерігати за зірками. Ідеальним музичним супроводженням стане альбом Браяна Іно, який направить хід думок прямо туди – за вікно. 

Схожі публікації