На Донбасі в районі Авдіївки бойовики двічі намагалися штурмувати позиції військових

За добу загинули 5 бійців, 9 поранених

Про головне

Аліна Лісненко

За минулу добу в зоні конфлікту на Донбасі 5 українських військових загинули, 9 поранені, 4 травмовані, повідомляє hromadske.ua з посиланням на прес-центр штабу АТО

Бойовики відкривали вогонь 56 разів по всій лінії зіткнення. На Донецькому напрямку в районі Авдіївки бойовики двічі намагалися штурмувати позиції військових, але відступили після того, як понесли втрати. Згодом бойовики продовжили обстріли з мінометів різних калібрів по Верхньоторецькому, Авдіївці, Опитному, Луганському, Зайцевому та Кам’янці. Танки вели вогонь по Новгородському та Пісках. 

Також обстрілювали Новоолександрівку, Троїцьке, Попасну, Новозванівку з мінометів різних калібрів та гранатометів на Луганському напрямку.

З реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» бойовики випустили 20 снарядів в напрямку українських позицій в районі Талаківці на Маріупольському напрямку.

Речниця 72-ї бригади Олена Мокренчук в ефірі Громадського повідомила, що 29 січня під час бою під Авдіївкою загинули четверо бійців 72-ї бригади Збройних Сил України.

Джерело фото - UNIAN.

Схожі публікації