Обговорення бюджетного регламенту

Експертів і чернівчан закликають долучитися до обговорення проекту бюджетного регламенту міської ради

Про головне

Аліна Лісненко

Перше експертне обговорення проекту Бюджетного регламенту Чернівецької міської ради відбудеться 19 липня о 11.00 в Ратуші.

До участі в обговоренні запрошуються  депутати міської ради, громадські активісти, науковці та ті, кого цікавить бюджетні процеси у місті. Проект Бюджетного  регламенту розробили фахівці фінансового управління  міської ради. Метою Бюджетного регламенту Чернівецької міської ради є унормування процесів (механізмів) формування та використання коштів міськогобюджету для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються міською радою та її виконавчими органами впродовж бюджетного періоду, а також регламентації взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу. 

Текстовий та графічний блок Odoo

Бюджетний регламент містить порядок проведення підготовчих робіт, складання проекту міського бюджету, підготовки проекту рішення про міський бюджет та матеріалів до нього, розгляду проекту міського бюджету, його  затвердження та особливості виконання у разі несвоєчасного прийняття, виконання міського бюджету та  внесення до нього змін, подання звітності та затвердження звіту про виконання міського бюджету. Чітко визначено перелік вихідних  матеріалів  для складання проекту міського бюджету, серед яких є й з звернення громадян, громадських організацій, органів самоорганізації населення, результати зустрічей громадян з депутатами міської ради та посадовими особами міської ради, громадських слухань та обговорень програми економічного і соціального розвитку міста та проекту міського бюджету, вивчення громадської думки. 

З проектом рішення "Про Бюджетний регламент Чернівецької міської ради" можна ознайомитися за посиланням: http://chernivtsy.eu/portal/f/mrp/ses2016009-06.rar.

Зауваження та рекомендації до проекту рішення очікує фінансове управління міської ради на електронну адресу: zast1nfu@rada.cv.ua  
    
Небайдужих чернівчан закликають долучатися до обговорення! Активна участь  громадян у бюджетному процесі дозволяє ефективно використовувати кошти громади та визначати пріоритетні напрямки у розвитку міста, які потребують першочергового фінансування.

Схожі публікації