Де ремонтуватимуть дороги в Чернівцях і за скільки

Кожен чернівчанин може проконтролювати якість дорожніх робіт

Про головне

Аліна Лісненко

У Чернівцях на ремонт доріг, міжбудинкових проїздів та тротуарів додатково спрямували 28,5 мільйона гривень

Майже 14 мільйонів гривень спрямували на капітальний ремонт міжбудинкових проїздів у Чернівцях за рахунок залишку коштів, який  утворився в міському бюджеті на початок року. За ці кошти передбачено відремонтувати 22 міжбудинкових проїзди.

Odoo CMS - велика картинка

На  капітальний ремонт доріг і тротуарів за рахунок залишку коштів, що утворився в міському бюджеті на початок року, спрямовано майже 14,5 мільйона гривень. За ці кошти передбачено виконати наступні роботи:

Odoo CMS - велика картинка

Станом на 3 червня ведеться капітальний ремонт міжбудинкового проїзду на вул. Героїв Майдану, 77-А та 77-Г. Загальна кошторисна вартість робіт становить 980 тис.грн., виконує роботи ПП Мішта.

Капітальний ремонт міжбудинкового проїзду на вул.Головній, 191 в бік вул.В.Чкалова, 5 виконує ПП Шелепенда, загальна кошторисна вартість робіт становить 1,2 млн.грн. 

На вул. Небесної Сотні, 22, 24, 26 капітальний ремонт між будинкового проїзду виконує ТОВ „Трансбуд-СВ”, загальна кошторисна вартість робіт становить 1млн. 186 тис.грн. 

ПП Мішта виконує капітальний ремонт тротуару на вул. Л. Кобилиці. Загальна кошторисна вартість робіт становить 400 тис.грн.

ТОВ „Трансбуд-СВ” продовжує капітальний ремонт дороги на вул. Я. Степового. У цьому році тут заплановано виконати робіт на 1 млн. 480 тис.грн.

Капітальний ремонт дороги на вул.Райса виконує ТОВ «Смартех». Загальна вартість цих робіт становить 490 тис.грн.

Станом на 7 червня тривають роботи із завершення реконструкції вул. Б. Хмельницького (генпідрядник - КП «МіськШЕП»), капітального ремонту вул. М. Коцюбинського (підрядник - ТОВ „Євродор”), міжбудинкових проїздів на вул. Полєтаєва (підрядник – ТОВ «КМ–Буд») та від вул. М. Коперніка до будинку № 21-А на вул. О. Щербанюка (підрядник - ТОВ „Алтай-Буд”).

Завершено також капітальний ремонт поверхневого водовідведення від вул. Білоруської, 83 до озера ( підрядник - ТОВ „КМ-Буд”).

Інформація надана Чернівецькою міськрадою. Фото - ГО "Старе місто". 

Схожі публікації