Міноборони виписало штрафів на 3 мільйони гривень за неякісні харчі для українських військових

У зоні проведення АТО працює група для перевірки якості харчування

Про головне

Оксана Чорна

Також функціонує "Гаряча лінія", номер якої розміщено у кожній їдальні військовослужбовців

У районі зони АТО працює постійна група для перевірки якості продуктів харчування і ще одна група проводить перевірки щодо наявності порушень в якості харчування українських військовослужбовців у пунктах їхньої дислокації.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони України з посиланням на слова начальника Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України полковника Дмитра Марченка.  

"З початку цього місяця з метою швидкого реагування до району проведення АТО направлено постійно діючу робочу групу для перевірки якості продуктів харчування, а також ще одна група саме зараз проводить перевірки військових частин щодо якості харчування у пунктах їхньої дислокації". 

Дмитро Марченко, начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України 

За його словами, за результатами перевірок Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів подав 44 претензії та виписав штрафних санкцій до постачальників на загальну суму понад 2,8 мільйонів гривень.

Марченко відзначив, що відповідно до договору постачальник за поставку неякісної продукції сплачує 20 відсотків від вартості послуги, а саме 20 відсотків від суми акту на день виявлення порушення.

Джерело фото

Схожі публікації