Коли Лозовий міг втратити недоторканість, Ляшко поїхав до Авакова (ВІДЕО)

За словами Ляшка, візит був робочий

Про головне

Яна Вичавка

5 липня Регламентний комітет ВР розглядав питання позбавлення недоторканності радикала Андрія Лозового

Після засідання комітету Лозовий разом з лідером радикалів Олегом Ляшком відвідали Міністерство внутрішніх справ.

Журналісти програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» зафіксували лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка та його однопартійця Андрія Лозового біля МВС одразу по завершенні засідання Регламентного комітету.

Нардепи заїхали на автомобілі Toyota Land Cruiser у внутрішній двір міністерства на вул. Богомольця, 10. Перебували там десь годину після чого у супроводі охорони покинули міністерство.

На питання журналістів про мету візиту до МВС, Олег Ляшко відповів:

«З робочою метою. Я не зобов’язаний вам звітувати. Я, як народний депутат, маю право відвідування будь-які державні органи, в мене була в цьому потреба – я відвідував».

Через тиждень, 11 липня Верховна Рада розглядала подання Генеральної прокуратури України щодо зняття недоторканності з п’ятьох депутатів, серед яких нарфронтівець Євген Дейдей та радикал Андрій Лозовий.

Депутати не дозволили притягнути до кримінальної відповідальності Лозового, та зняти недоторканість з Дейдея. Фракція Олега Ляшка практично у повному складі не підтримала зняття недоторканності з Дейдея (1 голос). Зняття імунітету з Лозового не підтримала половина «Народного фронту» (42 «за» з 81 депутата).

Джерело фото 

 
 

Схожі публікації