Для охорони природи на Буковині з держбюджету виділили понад 18 мільйонів гривень

За частину коштів розраховують очистити стічні води міста та покращити екологічну ситуацію на річці Черемош

Про головне

Оксана Чорна

Кабінет Міністрів України для природоохоронних заходів у Чернівецькій області виділив 18 270,756 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

За ці кошти планують здійснити такі роботи:

1. Збудувати каналізаційні очисні споруди по вулиці Українській у місті Вижниці (вартість – 15555,901 тисяч гривень).

2. Розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування національного природного парку "Хотинський" (вартість – 431,196 тисяч гривень).

3. Придбати комп’ютерну та організаційну техніку для національного природного парку "Хотинський" (88,659 тисяч гривень).

4. Розробити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок національного природного парку "Черемоський" та оформити права користування земельними ділянками (1000,0 тисяч гривень).

5. Розробити проект землеустрою щодо організації і встановлення меж території національного природного парку "Черемоський" та внесення до Державного земельного кадастру відомостей про обмеження у використанні земель (250,0 тисяч гривень).

6. Зміцнити матеріально-технічну базу національного природного парку "Черемоський" (750,0 тисячі гривень).

7. Збудувати Перкалабське природоохоронне науково-дослідне відділення національного природного парку "Черемоський" (195,0 тисяч гривень).

Як зазначив заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Михайло Аврам, фінансування будівництва очисних споруд міста Вижниця здійснюватиметься відповідно до Комплексної програми з охорони навколишнього природного середовища "Екологія" у Чернівецькій області на 2016-2018 роки. Комплексна програма має вирішити питання очистки стічних вод міста та значно покращити екологічну ситуацію на річці Черемош у межах області.

Джерело фото

Схожі публікації