Форум видавців у Львові

Фотозвіт третього дня книжкового форуму

Про головне

Аліна Лісненко

Максим Козменко побував на форумі видавців у Львові. До Чернівців привіз не лише стопку нових книжок та вражень, а й яскравий фоторепортаж.  

"Форум був для мене першим. Досі лише чув про книжковий рай, який щороку проводять на початку осені у Львові. Коли ввійшов до Палацу Мистецтв, де проходив Форум, очі почали розбігатися. Щось схоже коїться у Чернівцях на "Калинці" перед Великоднем чи Першим вересня. Повно людей, безліч книг, журналів, газет, листівок, наклейок, шум, гам. І всі посміхаються.

На жаль, попередньо не готував якогось списку бажаної літератури, тому ходив по виставці книжкової продукції радше як по музею, ніж як по ринку. Але чимало відвідувачів зі списками в руках вишукували потрібні видавництва з потрібною літературою. Ціни на книги, як на мене, високі. Це логічно й закономірно (дешевого нині нічого нема). Добротно зверстана й видана книга всередньому вартувала близько ста гривень. Загалом ціни варіювали від декількох десятків до декількох тисяч.

Іншою частиною Форуму були зустрічі, автограф сесії, інсталяції та перформенси. Тут, як і з книжками, вибір на всяк смак! Хотів потрапити на зустріч з французьким письменником-бунтарем Фредеріком Беґбедером, але потрібно було або акредитуватися попередньо, або вистояти довжелезну чергу, щоб можливо зайти. На жаль, не зайшов".

Схожі публікації